Skip to content

Cenovnik

sastojci za pizzu
sastojci za pizzu
pizza

Doživite autentični ukus Italije!

Mi smo posvećeni kvalitetu, svežini i autentičnom ukusu italijanske kuhinje, a naši zadovoljni gosti su najbolji dokaz da je ta posvećenost na pravom mestu.

Kada kažemo da volimo hranu, to nije samo fraza – mi to stvarno mislimo! Od pažljivo odabranih sastojaka do najfinijih začina i umaka, sve je savršeno skladno kako bi se postigao autentičan ukus italijanske kuhinje.

Nudimo širok izbor pica, pasti, salata i drugih specijaliteta koje su pažljivo pripremljeni kako bismo vam pružili vrhunsko gastronomsko iskustvo. Uz to, naš vintage ambijent će vas odvesti u drugo vreme i stvoriti savršenu atmosferu za uživanje u hrani i druženju sa prijateljima i porodicom.

Ukratko, u Pizzeriji Piano Loco, ne samo da volimo hranu, već smo i posvećeni tome da vam pružimo najbolje moguće iskustvo. Dođite i započnite svoje Loco putovanje!

Hrani posvećujemo maksimalnu pažnju

Italijanske specijalitete pripremamo sa ljubavlju i ozbiljno smo posvećeni kvalitetu i svežini. Koristimo samo najkvalitetnije sastojke, kako bismo vaše iskustvo pretvorili u nezaboravnu simfoniju ukusa.