• BESPLATNA DOSTAVA 011/ 398-67-28 .:. 064/ 440-11-33
 • pianoloco203@gmail.com

  O nama

  Zašto Piano Loco?

  Zato što je Beograd (a pre svega jedna od njegovih najlepših opština “Voždovac”) zaslužio mesto svetskog ukusa i izgleda.

  Pokušali smo da spojimo uticaje velikih svetskih kuhinja sa ambijentom dostojnim najvažnijih svetskih Metropola. Uživanje u vrhunskoj hrani i renomiranom Bavarskom pivu nismo mogli zamisliti bez opuštajuce atmosfere i izgleda. Zato smo osmislili PIANO LOCO.

  Mesto u kome možete zaboraviti sve brige “spoljnjeg sveta” i prepustiti se zadovoljavanju svih svojih čula i osećaja. Piano Loco je jedinstveno mesto u Beogradu, gde vam je jedina briga kako što bolje i što više uživati u društvu dobrih prijatelja. Mi ćemo se postarati za sve ostalo.

  U pravom Boemskom (Bohemian*) stilu toplo preporučujemo Erdinger i Paulaner Weisse (mutna pšenična) piva kao i veliki izbor domaćih pica, pasta, raznovrsnih salata …. Pasta kao i svi delikatesni sosevi se u Piano Loco-u pravi ručno u našoj kuhinji, i uvek je besprekorno sveža.

  Recepti za našu picu, pastu i ostale italijanske specijalitete stečeni su godinama iskustva i Uzivanja u vodećim svetskim restoranima. Sa ponosom možemo reći: "Svetska kuhinja" i ambijent KONAČNO u BEOGRADU.

  *Bohemia (Bohemija) je deo današnje Češke, koja uključuje Prag, u svetu se često vezuje za nastanak Boemstva (Bohemianism ). Boemstvo kao filozofija propagira uživanje u svim slastima života, a sve to bez naročitog osvrtanja na novčane ili materijalne vrednosti. Boemska filozofija upravo jeste: da je duhovni a naročito umetnički aspekt našeg bića daleko važniji od bilo čega materijalnog, što moderni svet može da pruži.

  Stoga mesto kao Piano Loco, u kome možete zadovoljiti sva vaša čula, apsolutno je bilo neophodno našem BEOGRAD-u !

  Dodjite i uživajte kod nas i sa nama !!! :-)))


  Image
  Image
  Image

  Picerija "Piano Loco"

  Picerija "Piano Loco" nalazi se na jednoj od najlepših Beogradskih opština, Voždovcu u ulici Vojvode Stepe 203.

  Besplatna dostava

  064/ 44-011-33
  011/ 3986-728
  BESPLATNA KUĆNA DOSTAVA !!
  Dostava hrane od 10:00 do 23:30
  Minimalna dostava 1000 din.

  Mapa

  Kontakt

  Vojvode Stepe 203
  Beograd, Voždovac
  pianoloco203@gmail.com
  011/ 3986-728 .:. 064/ 44-011-33