• BESPLATNA DOSTAVA 011/ 398-67-28 .:. 064/ 440-11-33
 • pianoloco203@gmail.com

  Birreria

  Want an ice-cold Bavarian Beer ??? Piano Loco is the right place for You...

  NOVO!!!  INAT Brewery, Craft Pivo!!!

  Piano Loco Pivnica je pravo mesto za uživanje u ledeno hladnom Bavarskom pivu. Idealan kutak za druženje, piće i priču...Dodajte tome koji zalogaj naše bruskete ili pice i zadovoljstvo će biti potpuno!!!


  Mi služimo samo vrhunska svetska piva;


  ERDINGER

  ERDINGER
  Erdinger je jedinstveno svetlo pšenično pivo, punog voćkastog ukusa i prijatnog mirisa. Ovo pivo, pored ječmenog sadrži i više od 50% pšeničnog slada. Dobija se tradicionalnom fermentacijom u boci – procesom koji koristi malo pivara u svetu. Ovaj metod fermentacije sličan je proizvodnji šampanjca. Zato, Erdinger pivo ima harmoničan i jedinstven ukus. Ne sadrži konzervanse i aditive, nije pasterizovano i puni se po bavarskom zakonu o čistoći iz 1516. godine. Naziv Erdinger dobio je po mestu proizvodnje, nemačkom gradiću Erdingu u blizini Minhena.

  Kompanija Carlsberg Srbija otpočela je distribuciju Erdingera i na srpsko tržište, kako bi omogućila potrošačima užitak u jedinstvenom ukusu koje ovo pivo nudi. Na našem tržištu Erdinger možete kupiti u nepovratnoj staklenoj ambalaži od 0,5l, limenci od 0,5l, a u ponudi je i točeno pivo.

  CRAFT BEER

  CRAFT BEER
  Inat “Brewery” proizvodi pivo isključivo po tradicionalnim receptima bez dodatka veštačkih šećera, boja i aroma. Sva naša piva su nepasterizovana, vešto uravnotežne gorčine i ukusa.

  Koristimo vrhunski nemački “Weyermann” slad.

  Trenutno vam nudimo: Inat „Lager“ i Inat „IPA“. Lager je tradicionalni bavarski recept starog, dobrog, gorkog piva, a IPA uz dodatak odabranih vrsta najkvalitetnijeg hmelja je nešto što ni jednog pivopiju ne može ostaviti ravnodušnim.

  BUDWEISER

  BUDWEISER
  Budweiser Budvar opravdano nosi titulu Premium brenda jer je proizveden isključivo od najfinijih sastojaka – hmelja visokog kvaliteta iz oblasti Saaz, pažljivo odabranog slada iz Moravia predela, originalno proizvedene kulture kvasca i izvorske vode iz 300m dubokog arteškog bunara. Njegova proizvodnja traje više od 100 dana, uključujući i period sazrevanja od 90 dana. U skladu sa nemačkim Zakonom o čistoći piva i zaštitnim znakom sa češkog geografskog područja, ovo pivo garantuje poseban doživljaj pri konzumaciji.

  Budweiser Budvar je pivara sa tradicijom od 111 godina, širom sveta poznata po kvalitetu svojih brendova. Oktobra 1895. godine, pivara Joint-Stock, kao preteča Budweiser pivare, proizvodila je samo 200 hektolitara na godišnjem nivou, dok se danas godišnja proizvodnja meri milionima hektolitara od kojih se polovina distribuira u preko 50 zemalja širom sveta. Ali, uprkos izuzetnom povećanju proizvodnje, očuvan je kako tradicionalni kvalitet, tako i specifičan i originalan ukus ovog piva.

  Picerija "Piano Loco"

  Picerija "Piano Loco" nalazi se na jednoj od najlepših Beogradskih opština, Voždovcu u ulici Vojvode Stepe 203.

  Besplatna dostava

  064/ 44-011-33
  011/ 3986-728
  BESPLATNA KUĆNA DOSTAVA !!
  Dostava hrane od 10:00 do 23:30
  Minimalna dostava 1000 din.

  Mapa

  Kontakt

  Vojvode Stepe 203
  Beograd, Voždovac
  pianoloco203@gmail.com
  011/ 3986-728 .:. 064/ 44-011-33